Cégcsoportunk története

1998-ban alapította meg Beer György, a Beer Művészeti és Szolgáltató Bt-t. Fő tevékenységünk különböző lakástextil termékek gyártását és kereskedelmét foglalja magába.

Cégünk alapfilozófiája, hogy a lakástextil-iparban előforduló termékek legszélesebb skáláját tudjuk felvonultatni a vásárlók részére. A Beer Bt lépésről-lépésre haladva, komoly elismertséget szerzett a Pille márkanévvel jelzett standard és prémium minőségű termékeivel a piacon. A hazai gyártók körében elért domináns piaci pozíció és tapasztalat egyaránt bebizonyították: a Pille termékek folyamatos jelenlétére valódi igény van a lakástextil piacon.

A dinamikus fejlődés érdekében 2008-ban a tulajdonos megalapította a Baldomi Textil Kft-t, amely kapcsolódó vállalkozásként szakmai és alapanyag oldalról igyekszik frissíteni és támogatni elsősorban a BEER Bt-t, illetve bővülő ügyfeleink körét. Tesszük ezt számos partneren keresztül hazánkban, Európában, Közel-, és Távol-Keleten működő kapcsolati tőke bevonásával, és a régi és új források rugalmas felhasználásával.

Referenciáink közül néhány, a teljesség igénye nélkül:
> Offis Textile Ltd. 
> XXXLutz Lakberendezési Kft.
> Globál Tex Kft.

A Cégcsoportban dolgozó szakemberek -folytatva az elmúlt közel 20 esztendő sikertörténetét-, jó alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy hazánkban és Európa más országaiban is sikert érjünk el.